Klantenservice

Matentabel

Femme Vibes

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Sextoys

Het ruime assortiment toys voor vrouwen van Femme Vibes bestaat onder andere uit vagina ballen, vibratie eitjes en vagina speeltjes. Alle toys voor vrouwen zijn vrouwvriendelijk, van goede kwaliteit en gemaakt van hoogwaardige materialen.

Sextoys Er zijn 22 producten

Subcategorieën

 • Vibratie eitjes

  Vibrerende eitjes zijn gemakkelijk vaginaal in te brengen en geven heerlijke trillingen van binnenuit. Elk vibrerend ei heeft verschillende functies en vibratie standen. De vibrerende eitjes zijn te bedienen met een afstandsbediening, zowel door de draagster zelf als door de partner. Femme Vibes heeft een ruim assortiment vibrerende eitjes.

 • Vagina ballen

  Vagina ballen zijn vaginaal in te brengen en trainen de bekkenbodemspieren. Daarnaast geven ze ook een prikkelend en opwindend gevoel tijdens het dragen. Vaginaballetjes staan ook wel bekend als geisha balls, love balls en love beads. Femme Vibes heeft een ruim assortiment vagina ballen. 

 • Vagina speeltjes

  Bij Femme Vibes zijn vagina speeltjes in alle soorten en maten verkrijgbaar. Vagina speeltjes worden gebruikt voor een optimale stimulatie van de vagina en een opwindend gevoel. Zo zijn er vibrerende slipjes, siliconen vinger sleeves en clitoris stimulators verkrijgbaar. 

 • Strap-ons

  Strap ons zijn ideaal om te dragen door vrouwen. Diverse modellen en maten voor optimale penetratie zijn bij Femme Vibes verkrijgbaar. Tevens is er de keuze uit verschillende materialen. Er zijn strap ons met een enkele dildo, verwisselbare dildo of zelfs met meerdere dildo's verkrijgbaar. Bekijk het complete assortiment strap ons online.

 • Strap On Harnas

  Bekijk het complete assortiment strap on harnassen. Een strap on harnas komt in verschillende varianten en modellen en zijn gemaakt om een voorbind dildo in te bevestigen. Strap on harnassen komen zonder dildo. Alle strap on harnassen zijn gemakkelijk in gebruik en comfortabel om te dragen.

 • Neukmachines

  Neukmachines geven vele hoogtepunten en ongekend erotisch genot. In de online webshop van Femme Vibes zijn alle neukmachines uit het assortiment te vinden. Neukmachines zijn alleen maar ook samen met een partner te gebruiken. De neukmachines worden zeer compleet geleverd. Klik op de product foto voor meer informatie over de verschillende neukmachines.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 22 items
Toont 1 - 12 van de 22 items