Klantenservice

Matentabel

Femme Vibes

Nieuwe producten

Aanbiedingen

Neukmachines

Neukmachines geven vele hoogtepunten en ongekend erotisch genot. In de online webshop van Femme Vibes zijn alle neukmachines uit het assortiment te vinden. Neukmachines zijn alleen maar ook samen met een partner te gebruiken. De neukmachines worden zeer compleet geleverd. Klik op de product foto voor meer informatie over de verschillende neukmac...

Neukmachines geven vele hoogtepunten en ongekend erotisch genot. In de online webshop van Femme Vibes zijn alle neukmachines uit het assortiment te vinden. Neukmachines zijn alleen maar ook samen met een partner te gebruiken. De neukmachines worden zeer compleet geleverd. Klik op de product foto voor meer informatie over de verschillende neukmachines.

Meer

Neukmachines Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
  • Snel bekijken
    € 154,95 In voorraad

    Perfecte uitvinding voor een ultiem solo uitstapje. Kies zelf of je je door de trillende dildo laat verwennen, of door het vibrerende kussentje. Ben je eenmaal vertrouwd met je nieuwe speeltje, dan zet je ze allebei tegelijk aan! Met 3 snelheden per trilonderdeel.*Benodigd aantal batterijen: 4 x AA.

    € 154,95
    In voorraad
Toont 1 - 1 van 1 item