Discrete verzending

Femme Vibes verzendt snel en zéér discreet. Al onze bestellingen worden verpakt in blanco verpakking waar geen naam of logo van Femme Vibes op staat. Of je nou een vibrator, lingerie of condooms in onze online shop koopt, op het pakketje staat geen informatie waaraan af te leiden is wat de inhoud van het pakketje is. Hieronder vind je een voorbeeld hoe de pakketjes van Femme Vibes eruit zien.

Levering alleen op jouw adres (niet bij de buren)

Het door jou bestelde product wordt verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag het pakketje opnieuw aanbieden. Indien ook de tweede keer het pakketje niet afgeleverd kan worden, ontvang je een briefje waarmee je het pakketje kunt afhalen op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor.

Hoe ziet een pakketje van Femme Vibes eruit?

Hieronder vind je voorbeelden van hoe onze pakketjes er aan de buitenkant uitzien. Verder vind je hier een voorbeeld van alle informatie die wij op de adressticker zetten. De naam EasyToys is niet zichtbaar op het pakketje.

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van hoe de adressticker op jouw pakketje eruit ziet. Als afzender op de sticker staat "Postorder" en als inhoud "internetbestelling". Verder staat er een instructie voor de postbode op dat hij alleen op jouw adres mag afleveren en dus niet bij de buren.

Wat komt er op mijn bankafschrift te staan?

Op je bankafschrift komt nooit de naam "Femme Vibes" te staan. Er zal altijd een neutrale naam zoals "DocData Payments" staan. Zie onderstaand voorbeeld: