Afhalen bij een Kiala-punt (België)

Een Kiala-punt is een afhaalpunt van het Kiala-puntnetwerk waar je pakketten kunt laten bezorgen en retourneren. Het laten bezorgen van een pakketje op een Kiala-punt is alleen mogelijk in België. Er zijn vele Kiala-punten in België waardoor je je pakketje altijd in de buurt kunt afhalen.

Tijdens het bestelproces wordt de optie "bezorgen op een Kiala-punt" voor Belgische klanten automatisch aangeboden. Wanneer je ervoor kiest om je pakketje op een Kiala-punt te laten bezorgen wordt er een voorstel gedaan om het pakketje af te leveren op een Kiala-punt bij je in de buurt. Je kunt natuurlijk ook zelf een Kiala-punt kiezen, dit kan je aangeven tijdens het bestelproces.

Hoe weet ik dat ik mijn bestelling kan ophalen bij een Kiala-punt?

Zodra je bestelling door het Kiala-punt is ontvangen, ontvangt je een bevestiging op het door jou opgegeven e-mail adres. Je kunt nu je bestelling ophalen bij het Kiala-punt dat je gekozen hebt tijdens het plaatsen van je bestelling. Let op! Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

Kan iemand anders mijn bestelling ophalen bij een Kiala-punt?

Het is mogelijk dat iemand anders je bestelling ophaalt. Deze persoon dient zijn eigen legitimatiebewijs te laten zien op het Kiala-punt. De identiteitsgegevens worden genoteerd wanneer de bestelling wordt meegegeven.

Kan ik mijn bestelling langer laten liggen op het Kiala-punt?

Je bestelling blijft 14 kalenderdagen op het Kiala-punt. Na 14 dagen wordt het automatisch naar EasyToys teruggestuurd. Als je de bestelling 5 dagen na ontvangst van de bevestigings e-mail niet hebt opgehaald, ontvang je een herinnering.

Mijn bestelling is niet aangekomen bij het Kiala-punt van mijn keuze. Wat nu?

Je bestelling wordt verzonden naar het Kiala-punt dat vermeld staat in de verzendbevestiging die je via e-mail hebt ontvangen. Mocht je bestelling desondanks niet bij het Kiala-punt liggen, kun je contact met EasyToys opnemen.

Wat is de levertijd naar een Kiala-punt?

De levertijd naar een Kiala-punt is langer dan voor zendingen op je huisadres. Je kunt je pakketje binnen 2-4 werkdagen op het Kiala-punt verwachten