Svakom Emma Verwarmende Wand Vibrator - Paars

svakom0049

Nieuw product

Ontdek de Emma opwarmende wand vibrator van Svakom! Deze speciale vibrator van siliconen heeft een opwindende functie, de top kan opwarmen voor een opwindende sensatie! Prikkel jouw zintuigen nog meer door de verwarmende functie te selecteren. Kies daarnaast uit een van de 6 vibratiepatronen en varieer in intensiteit. 

Meer details

In voorraad

€ 84,95 incl. btw

Datasheet

MateriaalSiliconen
Vibratie sterkteVariërende trillingen
BedieningPushbutton
VibratieVariabele trillingen/multispeed
Aantal vibratiestanden6
WaterproofJa
WeekmakervrijJa
BuigzaamJa
CE-keurmerkJa
GarantieJa
Soort garantieGood Warranty Service
Penetratie mogelijkJa
Clitoris stimulatieJa
G-spot stimulatieJa
Eind oordeel5
Geschikt glijmiddelWaterbasis
PowerOplaadkabel 220 Volt
GeluidsniveauZeer stil
Lengte oplaadsnoer1,5 meter
Lengte21,00 cm
Invoerdiepte8,50 cm
Minimale diameter2,00 cm
Maximale diameter4,50 cm
KleurPaars
Geschikt voorUnisex
VerpakkingRetailverpakking (karton)

Meer informatie

Ontdek de Emma opwarmende wand vibrator van Svakom! Deze speciale vibrator van siliconen heeft een opwindende functie, de top kan opwarmen voor een opwindende sensatie! Prikkel jouw zintuigen nog meer door de verwarmende functie te selecteren. Kies daarnaast uit een van de 6 vibratiepatronen en varieer in intensiteit. Zowel geschikt voor penetratie en G-spot stimulatie als een externe stimulatie van jouw intieme delen. Maak het nog opwindender door het meegeleverde opzetstuk met twee bunny oortjes op de wand vibrator te plaatsen. De oortjes trillen en zijn perfect voor een opwindende prikkeling van de clitoris, schaamlippen of andere gevoelige plekjes!

Laad na gebruik de Svakom wand vibrator gemakkelijk op en ze is klaar voor een volgend gebruik. Voor extra spanning onder water is de Svakom Emma ook geschikt: ze is 100% waterproof.