Iroha Kushi Plus Vibrator

05854750000

Nieuw product

Zijdezacht, fluisterstil en heerlijk in gebruik, de Kushi vibrator uit de Iroha collectie heeft het allemaal. Deze compacte maar krachtige vibrator brengt eindeloos plezier naar de slaapkamer met haar innovatieve design. 

Meer details

1 Item

In voorraad

€ 99,95 incl. btw

Datasheet

MateriaalSiliconen
Vibratie sterkteHarde trillingen
BedieningPushbutton
VibratieTrillen en pulseren
Aantal vibratiestanden7
WaterproofJa
WeekmakervrijJa
GarantieJa
Soort garantieGood Warranty Service
Clitoris stimulatieJa
Eind oordeel5
Geschikt glijmiddelWaterbasis
PowerOplaadkabel USB
GeluidsniveauZeer stil
Lengte9,00 cm
Minimale diameter6,20 cm
Buitendoos1
KleurCrème
Geschikt voorUnisex
VerpakkingRetailverpakking (karton)

Meer informatie

Zijdezacht, fluisterstil en heerlijk in gebruik, de Kushi vibrator uit de Iroha collectie heeft het allemaal. Deze compacte maar krachtige vibrator brengt eindeloos plezier naar de slaapkamer met haar innovatieve design. De Iroha Plus Kushi is volledig gemaakt van soft-touch siliconen materiaal voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Het siliconen materiaal is waterproof en stofvrij waardoor jij nog maar aan één ding hoeft te denken: genieten! 

Gebruik deze opleg vibrator voor een heerlijke stimulatie van de meest gevoelige plekjes. De Kushi glijdt moeiteloos naar de fijnste plekjes om jou vervolgens te verwennen met haar 5 vibratie standen en 2 vibratie patronen. Eenmaal uitgespeeld is de Kushi eenvoudig op te laden in het oplaadstation. Dit is daarnaast de perfecte plek om je nieuwe toy veilig, hygiënisch en discreet in op te bergen.